Naujienos
Nuotoliniai mokymai vadovėlių autoriams ir turinio vertintojams

Nuotoliniai mokymai vadovėlių autoriams ir turinio vertintojams

Maloniai kviečiame dalyvauti Nacionalinės švietimo agentūros mokymuose vadovėlio turinio vertintojams ir autoriams.

Ugdymo turinio atnaujinimas yra didelis iššūkis visai švietimo bendruomenei. Bendrojo ugdymo dalykų vadovėlių autoriai ir turinio vertintojai yra ypatingai svarbūs kuriant nacionalinį ugdymo turinį, nes kokybiški vadovėliai ir mokymo priemonės yra viena iš svarbiausių atnaujinamo ugdymo turinio sąlygų.

Nacionalinės švietimo agentūros Ugdymo turinio departamento Mokymo priemonių sklaidos skyrius, siekdamas supažindinti vadovėlių autorius ir turinio vertintojus su atnaujinamo ugdymo turinio tendencijomis, nuo 2021 m. kovo mėnesio pradeda nuotolinius mokymus vadovėlių autoriams ir turinio vertintojams.

Labai prašytume pedagogų asociacijas deleguoti atstovus, kurie ateityje planuotų tapti bendrojo ugdymo dalykų vadovėlių autoriais ar turinio vertintojais, į mokymus.  

Pirmasis informacinis renginys „Ugdymo turinio atnaujinimas“ įvyks kovo 4 dieną. Renginyje aptarsime ugdymo turinio atnaujinimo kryptis, kalbėsime apie kompetencijomis grįstos programos atspindžius vadovėliuose ir mokymo priemonėse.

Maloniai kviečiame Jūsų deleguojamus atstovus registruotis į informacinį renginį kovo 4 dieną nuo 15.00 iki 17.00 val. Registracijos į renginį nuorodą rasite čia.

Sėkmingai užsiregistravusiems dalyviams prisijungimo nuoroda bus išsiųsta kovo 2 d.

Ugdymo turinio departamento Mokymo priemonių sklaidos skyriaus metodininkė  Jelena Žilinska
El. p.Jelena.Zilinska@nsa.smm.lt
NACIONALINĖ ŠVIETIMO AGENTŪRA
Kalinausko g. 7, Vilnius
https://www.nsa.smm.lt

Tags :

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.