Renginiai
Europos pinigų viktorina!

Europos pinigų viktorina!

Gerbiami mokytojai,

Kovo 30 d. 10 val. į Lietuvos mokyklas sugrįžta jau šeštoji Europos pinigų viktorina! 💸

Kaip ir kasmet kviečiame visus 13-15 metų moksleivius burtis į komandas, registruotis, išbandyti savo finansinio raštingumo žinias ir laimėti smagių prizų ar net kelių dienų kelionę į Briuselį! ✈

Europos pinigų viktorina organizuojama nuotoliniu būdu Kahoot! platformoje, todėl kviečiame visus 7-9 klasių mokinius vienu metu prisijungti prie savo mobiliųjų įrenginių ir įrodyti, kieno protai finansines mįsles sprendžia greičiausiai bei tiksliausiai. Komandoms bus pateikiama 15 testinio tipo klausimų, į kuriuos teisingai atsakiusios sparčiausios komandos bus apdovanotos prizais bei galimybe atstovauti savo šalį tarptautiniame Europos finale Briuselyje (Europos finalo dalyviams klausimai bus pateikiami jų gimtąja kalba).

✴ Gera žinia tiems, kas mėgsta azartą – žaidimas bus transliuojamas Youtube platformoje, todėl visi turės galimybę matyti savo ir visų dalyvaujančių komandų rezultatus! 

Konkurso trukmė – vos viena pamoka (45 min.), todėl kviečiame nieko nelaukiant burtis į komandas po du ir registruotis vienam smagiausių finansinių žinių patikrinimui visoje Lietuvoje! 

Nacionalinio turo pirmosios vietos laimėtojai (2 moksleiviai) turės galimybę atstovauti Lietuvai Europos pinigų viktorinos tarptautiniame finale, kuris šiemet gegužės 10 d. 15-16 d. Briuselyje. Na o 2-osios ir 3-osios vietos nugalėtojų ir jų mokytojų laukia Lietuvos bankų asociacijos įsteigti piniginiai prizai

Platesnė informacija apie konkursą prisegama laiško prieduose. 👇

Registracija vyksta iki kovo 21 d. 

📝 Registracijos anketa: https://forms.gle/ymCP9jnBvVMFKMFv9

Tags :

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.